FTA Voetbalschool


Trainingsprogramma

De modules van Football Talent Academy (FTA) zijn een gerichte aanvulling op bestaande programma’s van voetbalbonden. Bovendien zijn de modules vaak korter, toegankelijk en praktijkgericht. Daarnaast wordt alles op maat gemaakt voor de voetbalvereniging, voor een juiste structuur en visie van de voetbalclub.

De trainingen vinden plaats op kunstgras. Dit om afgelastingen zoveel mogelijk te beperken.

Ontwikkeling van (FTA) spelers

Om ervoor te zorgen dat alle spelers van elk niveau zichzelf kunnen ontwikkelen binnen de modules, zorgen wij dat de trainingen aansluiten bij het niveau van de speler.
De eerste trainingen staan gedeeltelijk in het teken van meten en testen. Zoals het testen van de balvaardigheid, kracht (schot, sprong), snelheid etc. De eerste training zal een nulmeting zijn die ervoor zorgt dat we aan het einde van de module kunnen zien of de speler een ontwikkeling heeft doorgemaakt. We slaan alle data op en analyseren deze. Aan de hand hiervan gaat de speler aan de slag om de vaardigheden te verbeteren. 

Trainen als een prof

Tijdens de trainingsmodules voetballen de spelers als ware profs. Daar hoort ook een FTA tenue bij, zodat alle spelers een eenheid vormen tijdens onze training. De spelers zijn ook verplicht dit tenue te dragen tijdens alle FTA trainingen. Klik hier voor meer info over het gewenst gedrag van een speler van FTA. 

Trainers

De cursussen staan onder leiding van professionele, gediplomeerde (keeper) trainers met een achtergrond als speler of trainer binnen het betaalde (jeugd)voetbal. Naast de vereiste pedagogische kwaliteiten beschikken zij ook over de juiste specifieke technische bagage. De trainers van FTA hebben allemaal hetzelfde doel, spelers verbeteren en laten ontwikkelen binnen hun eigen niveau. Elke trainer werkt vanuit zijn eigen kracht, door deze krachten te bundelen kunnen we een optimale training verzorgen. 

Alvast kennis maken met onze trainers? Klik hier

Rol trainers/ coaches lokale voetbalclub

De wijze van trainen en coachen speelt een belangrijke rol bij de voetbalontwikkeling van de speler. Om te zorgen voor een optimale ontwikkeling van de speler is FTA van mening dat ook de trainers/ coaches van de lokale voetbalclub moeten zich bewust zijn van de rol die zij spelen in de loopbaan van een speler. Om hen hierin te begeleiden verzorgt FTA op locatie Coach to Coach trajecten. 

Word JIJ de nieuwe Louis van Gaal? Klik hier voor meer info.

Oefen je skills

Wekelijks kun je thuis je balvaardigheden oefenen, wij zorgen ervoor dat je een duidelijk video per app ontvangt.

Kosten

De kosten bedragen per trainingsmodule € 115,- (exclusief kledingpakket).

Enthousiast?

Schrijf je dan snel in om deel te nemen aan de voetbalschool bij jou in de buurt.


Open chat
1
Hey voetbalfan,

Met welke FTA vraag kunnen wij je helpen? Binnen 24 uur geeft FTA je een reactie. Kan je zolang niet wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Powered by