Coach to Coach traject


Word jij de nieuwe Louis van Gaal?

De Voetbalclub ziet graag dat de trainers/ coaches zichzelf ontwikkelen in het geven van training en het begeleiden van een team. Om dit te realiseren biedt de club je een unieke kans, om deel te nemen aan een Coach to Coach traject. Dit traject wordt georganiseerd en gegeven door de Football Talent Academy (FTA).
Onder leiding van de ervaren trainers/docenten Edwin Peters, Patrick Ax en Richard van der Lee volg je een leuk en gevarieerd programma dat op maat is gemaakt voor de trainers/ coaches.

Waarom een Coach to Coach traject?

Als trainer/ coach heb je de verantwoordelijkheid om je spelers zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. De club wil samen met FTA de trainers/ coaches helpen om zichzelf verder te ontwikkelen en tips & tops aanbieden die je kan inzetten binnen jullie eigen trainingen en wedstrijden. In eigen omgeving, met eigen mensen, met veel plezier elkaar helpen verbeteren. Om de spelers van de club te laten ontwikkelen. 
Hoe mooi is dat!!! Samen naar een betere club!! 

Coach to Coach traject

Het traject bestaat uit 8 cursusdagen (gemiddeld 1x per maand). Doormiddel van theorie en praktijk sessies word je meegenomen in de visie op voetbal en de vertaling naar trainingen en wedstrijden.

Enthousiast?

Op basis van het Coach to Coach traject, de groepsgrootte, locatie en eventueel andere wensen, stellen wij graag een programma op maat samen! Klik hier voor het aanvraagformulier “FTA” Coach to Coach traject en FTA bezorgt coaches een onvergetelijke ervaring!
Open chat
1
Hey voetbalfan,

Met welke FTA vraag kunnen wij je helpen? Binnen 24 uur geeft FTA je een reactie. Kan je zolang niet wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Powered by