Profdag


Train als een prof

Willen jullie als voetbalvereniging de spelers laten ervaren hoe het voelt om als een prof te trainen? Dat kan…! FTA komt met professionele (keeper) trainers en bijhorende aankleding naar je vereniging en geeft de (jeugd)leden een training aan de hand van oefenstof vanuit de FTA voetbalschool.

Een FTA profdag is voor iedereen, ongeacht het niveau! 

Trainers

De FTA profdag staat onder leiding van professionele, gediplomeerde (keeper) trainers met een achtergrond als speler of trainer binnen het betaalde (jeugd)voetbal. Naast de vereiste pedagogische kwaliteiten beschikken zij ook over de juiste specifieke technische bagage. De trainers van FTA hebben allemaal hetzelfde doel, spelers verbeteren en laten ontwikkelen binnen hun eigen niveau. Elke trainer werkt vanuit zijn eigen kracht, door deze krachten te bundelen kunnen we een optimale training verzorgen.

Alvast kennis maken met onze trainers? Klik hier

Enthousiast?

Op basis van de duur van de profdag, de groepsgrootte, locatie en eventueel andere wensen, stellen wij graag een programma op maat samen! 
Klik hier voor het aanvraagformulier “FTA” Profdag en FTA bezorgt (jeugd)leden een onvergetelijke dag!
Open chat
1
Hey voetbalfan,

Met welke FTA vraag kunnen wij je helpen? Binnen 24 uur geeft FTA je een reactie. Kan je zolang niet wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Powered by