De kracht van FTA


Passie voor voetbal

FTA is geboren vanuit enthousiasme en passie voor voetbal. FTA wil spelers laten zien dat de elementen voetballen vanuit je hart, met passie en met 100% inzet, DÉ basis is voor elke speler. FTA stelt individuele doelen om een speler van elk niveau te laten ontwikkelen. De modules van FTA zijn geschikt voor spelers, trainers en coaches en een gerichte aanvulling op bestaande programma’s van voetbalbonden. 

Trainers

De cursussen staan onder leiding van professionele, gediplomeerde (keeper) trainers met een achtergrond als speler of trainer binnen het betaalde (jeugd)voetbal. Naast de vereiste pedagogische kwaliteiten beschikken zij ook over de juiste specifieke technische bagage. De trainers van FTA hebben allemaal hetzelfde doel, spelers verbeteren en laten ontwikkelen binnen hun eigen niveau. Elke trainer werkt vanuit zijn eigen kracht, door deze krachten te bundelen kunnen we een optimale training verzorgen. 

Alvast kennis maken met onze trainers? Klik hier

Ontwikkeling van (FTA) spelers

Om ervoor te zorgen dat alle spelers van elk niveau zichzelf kunnen ontwikkelen binnen de modules, zorgen wij dat de trainingen aansluiten bij het niveau van de speler.
De eerste trainingen staan gedeeltelijk in het teken van meten en testen. Zoals het testen van de balvaardigheid, kracht (schot, sprong), snelheid etc. De eerste training zal een nulmeting zijn die ervoor zorgt dat we aan het einde van de module kunnen zien of de speler een ontwikkeling heeft doorgemaakt. We slaan alle data op en analyseren deze. Aan de hand hiervan gaat de speler aan de slag om de vaardigheden te verbeteren. 

Meer informatie voetbalschool 

Rol trainers/ coaches lokale voetbalclub

De wijze van trainen en coachen speelt een belangrijke rol bij de voetbalontwikkeling van de speler. Om te zorgen voor een optimale ontwikkeling van de speler is FTA van mening dat ook de trainers/ coaches van de lokale voetbalclub zichzelf moeten ontwikkelen en zich bewust zijn van de rol die zij spelen in de loopbaan van een speler. 

Word JIJ de nieuwe Louis van Gaal? Klik hier voor meer info. 


Open chat
1
Hey voetbalfan,

Met welke FTA vraag kunnen wij je helpen? Binnen 24 uur geeft FTA je een reactie. Kan je zolang niet wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Powered by